Japanse Headspa

Japanese Headspa

Relax en kom tot rust...

Ons Adres

PASTOOR VAN HAARENSTRAAT 17
5464 VD
VEGHEL

Email ons

INFO@GLOWBEAUTYENLOUNGE.NL

Bel Ons

06 43 12 60 63

Wat zijn de voordelen van een Headspa Treatment?  

 • De headspa behandeling wordt doelgericht ingezet om specifieke haarproblemen aan te pakken zoals bijvoorbeeld roos, een gevoelige hoofdhuid of bij overmatige talgproductie.
 • Het voorkomt ongewenst haarverlies en activeert een gezonde haargroeicyclus, waarbij de natuurlijke vitaliteit en kracht van het haar worden gestimuleerd en behouden.
 • Tijdens de behandeling worden je haren met verschillende producten behandeld. Wij maken hierbij ook gebruik van een stoomkap, zodat de werkstoffen goed kunnen intrekken. Hierdoor zorgen we voor een diepgaand herstel van de haarschubben van binnenuit, met als doel beschadigt haar te vernieuwen en te herstellen.
 • Het helpt bij verlichting van migraine, alsmede nek- en schouderklachten. Tevens door de massage worden de spanningen aangepakt en verzacht, wat resulteert in merkbare verlichting.
 • Door de activatie van ‘feel-good’ hormonen zoals serotonine, dopamine en endorfine, stijgen niet alleen de positieve vibes, maar wordt ook het stress verlagende cortisolniveau verlaagd. Dit draagt niet alleen bij aan het verminderen van stress, maar verbetert ook merkbaar de algehele gemoedstoestand.

Een Afspraak Maken

  Voornaam
  Achternaam
  E-mail adres
  Telefoonnummer
  Behandeling
  Datum
  Tijd
  Vragen of opmerkingen

  Prijslijst Japanese Headspa

   

  Headspa Intake + Hoofdhuidscan

  €30,00

  30 minuten | Intake, hoofdhuidscan, productadvies.

  * Bij aankoop van een Oway product naar keuze vervalt het te betalen bedrag.

   

  Headspa Glow Basic Treatment

  €75,00

  60 minuten | Reinigen (hoofdhuidpeeling & hair bath), conditioner met stoomcabine, masseren van het decolleté, verzorging en droog föhnen.

   

  Headspa Glow Special Treatment

  €90,00

  75 minuten | Hoofdhuidscan, Reinigen (hoofdhuidpeeling & hair bath), masker met stoomcabine, hoofdhuid en decolleté massage, verzorging en droog föhnen.

  * Je haren worden na iedere behandeling handdoek droog geföhnd.

   

  Wil jij graag meer informatie, of weten welke behandeling voor jouw hoofdhuid het meest geschikt is? Laat het ons weten, we adviseren je graag!

  Wanneer raden we een Headspa behandeling af?

  De headspa behandeling is niet geschikt wanneer je extensions hebt. Ook adviseren wij de behandeling 1 tot 2 weken na het verven van je haren in te plannen. Wanneer je zwanger bent mag de behandeling juist wel uitgevoerd worden. Heerlijk ontspannen tijdens de behandeling met alleen maar natuurlijke producten.

   

   

  Met welke producten werken wij?

   

  OWAY

   

  In de salon werken wij met 100% biologische producten. Daarom maken wij gebruik van het merk Oway, dit is het eerste merk in professionele haarverzorging en dat vanaf 2013 plastic verpakkingen verving door glas en aluminium. 100% recyclebaar en oneindig vaak te gebruiken. Ze maken ook uitsluitend gebruik van 100% biologisch-dynamische planten en essentiële oliën. De producten van Oway zijn geparfumeerd met een mengsel van gemengde etherische oliën. Het wassen en verzorgen van het haar wordt met deze producten een moment van ontspanning! Ook zijn de Oway producten niet getest op dieren. Alle producten die gebruikt worden in onze treatments zijn ook verkrijgbaar voor thuisgebruik.