Icoone Laser Med

Een non-invasieve mechanische bindweefselmassage

Ons Adres

PASTOOR VAN HAARENSTRAAT 17
5464 VD
VEGHEL

Email ons

INFO@GLOWBEAUTYENLOUNGE.NL

Bel Ons

06 43 12 60 63

Icoone® Laser Med combineert de effecten van weefsel-regeneratie van mechanische stimulatie (Multi Micro Alveolar Stimulation) met de werking van Led en Laser lichtbronnen. Hierdoor behalen we resultaten bij zowel cosmetische als medische indicaties. De Icoone is geschikt voor de aanpak van verslapping, rimpels, pijn, littekenweefsel, cellulite, contour verbetering, versterken van het wondgenezingsproces, verminderen van roodheid, verbeteren van bloedcirculatie en stimuleren van lymfedrainage.

 

Icoone® biedt de nieuwste innovatieve technologie voor non-invasieve mechanische bindweefselmassage voor gezicht en lichaam. De werking, effectiviteit en veiligheid van mechanische massage systemen is wereldwijd wetenschappelijk bewezen door talrijke studies en onderzoeken. Icoone® gaat een stap verder met de gepatenteerde ROBODERM® technologie. Icoone® werkt intensief op elke millimeter van de huid. Het reactiveert de bloedcirculatie en het lymfesysteem, stimuleert fibroblasten, elimineert vetophopingen, activeert lipolyse en biedt een efficiëntere, snellere en veiligere behandeling in vergelijking met traditionele mechanische bindweefselmassage systemen.

 

Het benodigde aantal behandelingen varieert per persoon en is afhankelijk van de huidconditie. Na de eerste behandeling is er een direct voel en zichtbaar resultaat.

De voordelen van Icoone Laser Med

 

Verjong de huid met LED

 

De LED functie bevordert de celvernieuwing door de productie van collageen en elastine te stimuleren en verbetert de lymfatische microcirculatie. Tijdens de behandeling na een operatie bevordert het de weefselgenezing en zorgt het voor een betere zuurstofvoorziening van de huid. Tegelijkertijd worden ontstekingen, zwellingen en pijnklachten vermindert.

 

Bodycontouring met LASER

 

De Laser functie stimuleert vetcellen door hun natuurlijke metabolisme (lipolyse) te activeren. Hierdoor wordt bijvoorbeeld cellulite verminderd, het lichaam versterkt maar ook de microcirculatie geactiveerd. Dit resulteert in een aanzienlijke werking van lymfedrainage.

 

Icoone Med Led kort samengevat:

 • Snelle en resultaat gerichte behandelingen
 • Voor alle huidtype geschikt, zelfs voor de meest verslapte en gevoelige huid
 • Snelle resultaten, al vanaf de eerste sessie
 • Zowel inzetbaar voor medische als cosmetische indicaties
 • Veilig en pijnloos
 • De behandeling kan iedere dag worden ingezet zonder bijwerkingen of herstelperiode
 • 100% natuurlijk

Een Afspraak Maken

  Voornaam
  Achternaam
  E-mail adres
  Telefoonnummer
  Behandeling
  Datum
  Tijd
  Vragen of opmerkingen

  Voor optimale huidverbetering adviseren wij de behandelingen met voedingssupplementen van Cellics te combineren. Om doelgericht te kunnen werken op specifieke huidproblemen wordt hierbij Cellics ingezet.

  Prijzen

  Lichaamsbehandelingen

  Lichaam

  €92,00

  1 focus zone á 40 minuten

  Extra focus zone

  €45,00

  Extra focuszone

  Lichaam

  €130,00

  2 focus zones á 60 minuten

  Kuur 9 + 1 gratis

  €828,00

  Kuur van 10 behandelingen (40 min)

  Body suit

  €37,00

  Gratis bij een kuur!

  Gezichtsbehandelingen

  Gezicht & Hals

  €92,00

  30 minuten

  Gezicht, Hals & Decolleté

  €104,00

  40 minuten