Cellics

DE AANPAK VAN BINNENUIT, VOOR EEN GEZONDERE HUID

Ons Adres

PASTOOR VAN HAARENSTRAAT 17
5464 VD
VEGHEL

Email ons

INFO@GLOWBEAUTYENLOUNGE.NL

Bel Ons

06 43 12 60 63

Cellics

 

Heb jij last van huidverslapping, een onrustige huid, eczeem of hevige acne? In combinatie met de juiste voeding en suppletie van binnenuit kunnen veel huidproblemen aangepakt worden. Cellics bevat essentiële ingrediënten voor je huid en voor je gezondheid/lijf!

Cell Elixer bevat 6 gram collageen, een combinatie aan antioxidanten, vitaminen en mineralen die je cel-gezondheid geven voor voornamelijk anti-aging. Met in totaal 27 ingrediënten bouw je niet alleen aan huidvolume en de stevigheid van jouw huid, maar tevens ook de bescherming hiervan en aan je totale vitaliteit.

 

Cell Elixer Limitless gaat met hogere doseringen en maar liefst 29 ingrediënten nog verder, voor maximale Skin Rebuild voor anti-aging.

 

Cell Omega zijn zuivere, hoogwaardige visolie capsules. Vrijwel iedereen heeft tegenwoordig een Omega 3 tekort, welke juist erg belangrijk is. Het herstelt de huidbarrière, en werkt verbeterend op huidproblemen en huidveroudering. Alle processen in je lichaam verbeteren door de inname van de juiste vetzuren (EPA en DHA’s).

 

Cell First bevat een hoge dosering antioxidanten, die de huid boost van binnenuit. De huid wordt van binnenuit beschermt tegen schadelijke invloeden van UVA en UVB licht en werkt daardoor krachtig tegen zonneallergie.

 

Cell pure werkt ontgiftend en zuiverend op de lever en nieren en is in te zetten bij probleemhuiden, vochtwallen, pigmentvlekjes, bodycontouring, cellulite en oedeem.

 

Vegan Cell builder is de 100% vegan protein collageen booster die de aanmaak van collageen stimuleert. Het bevat ook fruits & greens die sterk zijn aan antioxidanten, die de functie hebben om onze huid en cellen te beschermen. Spirulina en Chorella zorgen daarbij nog voor een milde ontgifting om de gezondheid van je huid te waarborgen en ontstekingen minder kans te geven.

 

* Alle producten zijn verkrijgbaar in poedervorm, waardoor deze makkelijk zijn in te nemen. Alleen de Cell Omega heeft een vis gelatine omhulsel als pil vorm.

 

Wil jij graag weten wat Cellics voor jou kan betekenen? We adviseren je graag!

Een Afspraak Maken

  Voornaam
  Achternaam
  E-mail adres
  Telefoonnummer
  Behandeling
  Datum
  Tijd
  Vragen of opmerkingen