Glow Beauty & Lounge

Wij staan klaar voor jou

Ons Adres

PASTOOR VAN HAARENSTRAAT 17
5464 VD
VEGHEL

Email ons

INFO@GLOWBEAUTYENLOUNGE.NL

Bel Ons

06 43 12 60 63

Sanne Daandels

Founder

Mijn naam is Sanne Daandels, en ik ben de eigenaresse van Glow Beauty & Lounge.
Na vijf leerzame jaren bij een van de beste beautysalons in Nederland, besloot ik mijn droom om zelf een salon te gaan starten te verwezenlijken. Nog iedere dag kijk ik met trots terug naar de kans die ik kreeg en waar alles is begonnen. In mijn visie wil ik onze gasten een extra gevoel van weldadigheid laten beleven. Dit creëren wij met een relaxte omgeving in de lounge en salons en door hen te laten ervaren dat onze volledige aandacht is gericht op hun welzijn.
Schoonheid zit van binnen en buiten, wij bieden een scala mogelijkheden om dat te kunnen bereiken.
Ben jij benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.
Tot snel! Liefs, Sanne

Stuur een bericht

Lotte Daandels

Allround Assistant Employee

Mijn naam is Lotte Daandels en ik ben 20 jaar.
Jullie zullen mij regelmatig zien bij Glow zowel in de lounge als in de salons. Ik verzorg voor jullie de lekkerste drankjes en hapjes en ook bij de behandelingen zien jullie mij vooral terug bij het tanden bleken, de Icoone en de Adipologie.
Ik verwelkom je graag als gast.
Liefs, Lotte

Marianne Daandels

Office All-Rounder

Mijn naam is Marianne Daandels en ben de trotse moeder van Sanne.
Voor een verwen momentje ben je bij Glow aan het juiste adres. Een warm ontvangst met een lekker kopje koffie of thee, of wil je graag een afspraak maken?
Ik help je graag verder!
Liefs, Marianne

Nina Verhagen

Skin Specialist

Mijn naam is Nina Verhagen, ik ben 22 jaar en woon in Heeswijk-Dinther. Twee jaar geleden ben ik afgestudeerd als allround schoonheidsspecialiste met verschillende specialisaties. Ik heb ervaring met het tanden bleken, de Icoone Laser Med en de Adipologie. Ik heb erg veel zin om dit team te mogen gaan versterken. Hopelijk tot snel!

Liefs Nina

Leonie Ten Broek

NGS Therapist

Mijn naam is Leonie ten Broek, ik ben gediplomeerd NGS sportmasseuse en vanuit VitaaLS vanaf heden werkzaam bij Glow Beauty & Lounge.

Samen hebben we onze handen in een geslagen tot een fijne samenwerking. Ik ben enkele dagen per week bij Glow Beauty & Lounge aanwezig, waar je een afspraak kunt maken voor een ontspannende of herstel stimulerende massage. Tot snel!

Liefs Leonie